SPORT gel strong DONVAS®, 200ml

 

SPORT gel strong DONVAS® sadrži izbalansiranu kombinaciju etarskih ulja ruzmarina i mente, ekstrakta indijskog tamjana (Boswellia Serrata) sa dodatkom mentola i magnezijum hlorida koji se brzo resorbuje preko kože.

Etarsko ulje ruzmarina podstiče cirkulaciju i ublažava bolove u mišićima i kostima. Ekstrakt indijskog tamjana (Boswellia Serrata) se koristi za ublažavanje simptoma osteoartritisa, pomaže kod bolova u zgobovima i poboljšava njihovu pokretljivost. Etarsko ulja mente u kombinaciji sa mentolom, obezbeđuje efekat hlađenja na mestu primene. Magnezijum kao esencijalni mineral, smanjuje nervnu napetost i stres, opušta mišiće, smanjuje umor, ublažava grčeve i bolove. Mineral magnezijum hidrira kožu i ublažava procese starenja.

Specijalno formulisan SPORT gel strong DONVAS® ublazava tegobe u slučajevima povrede mišića, zglobova i tetiva, sportskih povreda, bolova u leđima i ukočenog vrata. Idealan za prevazilaženje reumatskih tegoba i bolova u koštano-zglobnom sistemu. Pogodan za masažu nakon sportskih aktivnosti i napornog rada. Ima osvežavajući efekat hlađenja na mišiće i stimuliše mikrocirkulaciju.

SPORT gel strong DONVAS®, 200ml
Sastojci

Aqua, Alcohol, Glycerin, Menthol, Magnesium Chloride, Mentha Piperita Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Boswellia Serrata, Carbomer, Triethanolamine, Sodium Benzoate.

Uputstvo za upotrebu

Na čistu kožu naneti gel u tankom sloju i lagano masirati do potpune apsorpcije. Preporučuje se upotreba gela više puta dnevno.

Mere opreza

Izbegavati nanošenje gela na oči. Nakon nanošenja oprati ruke. Preparat nije dozvoljeno nanositi na otvorene rane i oštećenu kožu.

Čuvanje

Čuvati na suvom mestu na temperaturi od +5 °C do + 25 °C, van domašaja dece.

Veličina pakovanja

200 ml

Kupi

Štampa

Language switcher