ČAJEVAC oral spray DONVAS®, 30 ml

 

Čajevac oral spray DONVAS® je namenjen za negu usne duplje. Sadrži etarsko ulje čajevca i mentol u kristalu. Ulje čajevca doprinosi smirenju upalnih procesa sluznice usta i grla, gingivalnih infekcija i simptoma prehlade. Tradicionalno je poznato njegovo antimikrobno delovanje. Mentol neutrališe neprijatan miris iz usta, deluje osvežavajuće i umanjuje mogućnost pojave neprijatnog zadaha.

 

ČAJEVAC oral spray DONVAS®, 30ml
Sastojci

Aqua, Ethanol, PEG 40 Hidrogenated Castor oil, Tea Tree leaf Oil (Melaleuca alternifolia aetheroleum), Menthol crystal, Sodium Cyclamate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Uputstvo za upotrebu

Uneti aplikator u usta i pritisnuti nekoliko puta da bi se rasprštao sadržaj iz bočice. Isprati usta sprejom nekoliko puta dnevno, bez gutanja. Čajevac oral spray DONVAS® mogu da koriste odrasli kao i deca starija od 12 godina.

Čuvanje

Na suvom i tamnom mestu zaštićeno od svetlosti i na sobnoj temperaturi, van domašaja dece.

Napomena

U slučaju preosetljivosti na bilo koji sastojak potrebno je prekinuti korišćenje i posavetovati se sa lekarom. Sprej mogu da koriste odrasli kao i deca starija od 12 godina. Proizvod se ne koristi duže od jednog meseca.

Veličina pakovanja

30 ml e

Kupi

Štampa

Language switcher